Benet Maimí presenta "Res serà el que era"

L'Ateneu Arenyenc va acollir, el passat divendres, la presentació del llibre “Res serà el que era” de Benet Maimí. El llibre és una selecció dels apunts que Maimí ha publicat al seu bloc, una activitat que va iniciar estretament lligada a la seva acció parlamentària però on els apunts han combinat l'actualitat política amb tot un seguit de reflexions personals d'àmbits locals i intrenacionals i de temàtiques molt variades, des dels turísme i la cultura a l'economia i el món del treball i les relacions socials.

La presentació arenyenca del llibre va comptar amb la presència del periodista Enric Sierra que va fer un acurat repàs al llibre, entrelligant els seus apunts amb l'actualitat i el que ha passat en posterioritat als escrits, ratificant que "res no serà com el que va ser". L'evoació als inicis polítics de Maimí en l'àmbit dela política local va tenir un bon trio de conertulians; per una banda els qui van ser companys seus al ple municipal, en Vicenç Marti, regidor d'ICV i Santi Herce, regidor del PP, i Francesc Castell que aquells anys dirigia la publicació mensual L'Agenda. L'acte el va presentar i el president de l'Ateneu Josep Manuel Nogueras.

El llibre l'ha publicat l'editorial arenyenca CREA'T edicions. Benet Maimí preveu anat fent diverses presentacions aquesta tardor. El divendres,  24 d'octubre, a 2/4 de 8 de la tarda, es farà la presentació a la Fundació Iluro de Mataró, amb la companyia, entre d'altres del diputat Josep Sánchez Llibre que ha estat l'autor del pròleg del llibre.

El llibre es pot adquirir des d'aquest mateix web (amb les despeses de tramesa gratuïtes). Els beneficis de la venda del llibre l'autor els donarà a Caritas.

 

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprobar si ets o no humà, per evitar entrades d'spam automàtiques.