Res serà el que era

15,00 €

El novembre de 2008 va néixer a la xarxa el blog "Observant el món" d'en Benet Maimí i Pou. Feia dos anys de la seva estrena com a diputat al Parlament de Catalunya i la cambra catalana havia apostat fort per la promoció de les noves fórmules de comunicació digital i les xarxes socials.  "Observant el món" naixia com un espai de reflexió i de trobada. durant tot aquest temps, amb més o menys assiduïtat, els apunts d'en Benet Maimí han tractat de complir amb l’objectiu que es va marcar d'explicar la seva visió del món: "què veig i què penso". 

Aquest conjunt de reflexions, enllacen cronològicament opinions diverses sobre l’Estat, sobre Catalunya, sobre Arenys, sobre turisme... Diu en Benet Maimí "sempre he estat una ànima viatgera i crec fermament que és així, coneixent totes les realitats, com podem contribuir a millorar el que ens envolta".

Aquest llibre que teniu a les mans és fruit de la voluntat que aquestes reflexions puguin plasmar-se en el paper. És un recull d’articles, una tria de pensaments, que plegats confeccionen una manera de veure i d’entendre el món. No segueixen una línia oficial, són pensaments i inquietuds personals; i tot i que no segueixen cap fil argumental, llegits en conjunt, són el relat d’una època transcendental i apassionant d'aquest període situat entre els anys 2008-2014 que esdevindra cabdal a la història de Catalunya.

Josep Sánchez Llibre, autor del pròleg, diu de Benet Maimí: 

"Fa temps que el conec. En Benet Maimí és una persona en qui es pot confiar, una persona responsable i una persona carregada de qualitats i de valors. I això el fa ser alguna cosa més que un polític, perquè els valors, els principis i la vocació de servei el converteixen en un bon polític. En faríem poc de saber jugar entre bastidors, de tenir l’habilitat de ser en el lloc oportú quan toca, en faríem poc de ser intel·ligent i de tenir visió de futur, si tot això no anés acompanyat de valors. Els valors, l’esperit de servei, l’ànsia de millorar el que es viu, això és el que dóna gruix a un bon polític i el que el converteix en una eina imprescindible de futur.

Aquest és en Benet Maimí, un humanista del Renaixement a qui li ha tocat viure al segle xxi. Una persona dotada de curiositat, d’esperit, de valors, de ganes de saber i de confiança en el futur. I en Benet Maimí sempre serà polític, faci el que faci, perquè no se’n sap estar d’exami- nar el món en què viu i de voler millorar-lo. No pas per afany de pro- tagonisme, sinó per afany de responsabilitat i per vocació de servei. Quin sentit tindria entendre el món si després no hi hagués voluntat de millorar-lo?"

 

Preu: 15 euros

Els beneficis de la venda d’aquest llibre l'autor els entregarà a Càritas d’Arenys de Mar per ajudar a finançar la seva activitat i fer públic el suport i la solidaritat a tot el seu equip de voluntariat i a tots els arenyencs i arenyenques que reben la seva ajuda.

 

ISBN: 978-84-942772-2-1

Dipòsit legal: B 19757-2014