Avís legal

TITULARITAT D'AQUEST WEB

Crea't Cultura és la titular d'aquest web i, per tant, responsable legal dels seus continguts i dades dels seus usuaris. El seu nom fiscal és BERSIL 92 SL amb Número de Identificació Fiscal B5903433. La seva seu al carrer d'Anselm Clavé, 24 d'Arenys de Mar (08350). El número de telèfon de contacte és el 93 114 00 57 i el correu electrònic de contacte és info(@)creat.cat 

CONDICIONS DE VENDA EN LÍNIA

Crea't Cultura us ofereix un sistema de venda en línia a través de la botiga "Els Llibres del Setciències" que té una relació directa amb la llibreria El Setciències d'Arenys de Mar. El sistema permet la compra d'alguns dels llibres i altres productes presentats al web i s'ofereixen diverses fórmules d'entrega a domicili i facturació de la compra. El sistema de compra facilita el pagament a través de targeta de crèdit (són vàlides tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro).Un cop s'ha seleccionat la compra es farà la validació de la targeta i el posterior càrrec. El procés és absolutament confidencial, a través d'una passarel·la de pagament en línia i únicament l'entitat financera disposarà de la informació de la targeta.

Els usuaris poden registrar-se i disposaran d'un espai personal on queden guardades totes les seves compres. En el cas de devolucions o retorns per enviaments defectuosos es podrà seguir la incidència des d'aquest mateix espai. Qualsevol demanda en aquest sentit es pot fer al correu info(@)creat.cat.

BERSIL 92 SL no té cap responsabilitat derivada dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que puguin estar enllaçades, directa o indirectament, des d'aquest web.

LA GESTIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades personals que faciliteu per fer el vostre registre, tindran un tractament informatitzat i quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer del qual és responsable BERSIL 92 SL amb la finalitat de garantir un bon registre d'accés al sistema de compra i també per fer-vos arribar informació de les activitats culturals que programa i informació d'activitats que puguin ser del vostre interès. En cap cas aquest fitxer se cedirà o es vendrà a altres empreses sense el vostre permís previ i explícit. De conformitat amb la llei de protecció de dades (LOPTD), Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel•lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei i a altres normes que la desenvolupen, sense efectes retroactius, escrivint a la nostra adreça info(@)creat.cat.