Pinta ARENYS DE MAR

Un quadern de dibuixos per pintar 12 indrets d'Arenys de Mar.  Els dibuixos combinen indrets, personatges i tradicions d'Arenys de Mar. La publicació també té un component de promoció turística i cultural atès que els dibuixos s'acompanyen amb textos explicatius en català, castellà, anglès i francès i un mapa per situar els indrets en el municipi.

Es tracta d'una coedició d'Els llibres del Setciències amb Arenys.Org. que es  presenta com una eina pedagògica i de difusió del patrimoni cultural i turístic arenyenc.

Les seves làmines descobreixen 12 indrets, personatges o tradicions d'Arenys de Mar, mitjançant la pintura, i a conèixer alguns trets rellevants de les imatges proposades. S'ha pensat com a material per pintar, per imaginar-se i crear donant color a les làmines, tota vegada que per difondre en quatre idiomes aquest patrimoni, mitjançant descripcions de cadascuna de les imatges, i un mapa de localització.

Pinta Arenys de Mar s'adreça als nens i nenes, i també és un bon recurs com a producte per treballar intergeneracionalment, sobretot amb la gent gran, el coneixement d'allò més genuí de casa nostra. Des d'edificis emblemàtics com el Mercat Municipal, el CC Calisay o el mític cementiri de Sinera, passant pels gegants més antics d'Arenys, en Tallaferro i la Flor d'Alba, i el drac Arenyot, o l'indià Xifré, a indrets com el Port o la Riera, són algunes de les propostes a conèixer al detall pintant els colors d'Arenys.

Primera edició: març de 2012

ISBN: 978-84-95526-19-9

Publicat amb llicència Creative Commons

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprobar si ets o no humà, per evitar entrades d'spam automàtiques.