Benvinguda Sobirania.Cat

CREA'T edicions, nova editorial arenyenca, amb estret vincle amb Els Llibres del Setciències, ha publicat la seva primera obra. Es tracta de Sobirania.cat. 10 anys de la revolta política catalana a Internet' un nou llibre del periodista Saül Gordillo, que escriu una crònica de l'impacte dels mitjans digitals i les xarxes socials en el procés sobiranista i com sʼinterrelacionen.

Sobirania.cat és, en opinió dels professors de Periodisme i Comunicació de la UAB Joan Manuel Tresserras i Enric Marín, que han escrit el pròleg del llibre, "el relat més complet i documentat sobre el paper del ciberactivisme polític en l'articulació de la revolta democràtica que ha fet possible l'èxit del moviment sobiranista a Catalunya".

Saül Gordillo és un dels periodistes referents de la xarxa catalana. Aquest mes de juliol celebrarà els seus 10 anys de blogaire. Ha fet diversos seguiments a polítics i periodistes a través de rankings per impulsar i reconèixer el paper dʼuns i altres. Apassionat del debat polític digital, lʼany 2007 va impulsar el portal de blogs polítics Poliblocs. El 2007 va publicar el llibre 'Nació.cat' que explicava l'obtenció del domini .cat per a la llengua i cultura catalana a Internet.

A 'Sobirania.cat' fa un homenatge a més de 200 protagonistes de la Internet catalana, amb un capítol enciclopèdic que aplega activistes, tecnòlegs i personalitats destacades. Al llibre hi apareixen més de 1.000 referències a persones que han participat, cadascú en la seva mesura, en l'articulació d'un espai virtual propi, diferenciat, sobre el qual ha crescut socialment i políticament el discurs independentista.

Des del web d'Els Llibres del Setciències podeu comprar-lo i us l'enviem sense despeses afegides de tramesa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprobar si ets o no humà, per evitar entrades d'spam automàtiques.