Trescebes, transportista

15,00 €

En Trescebes és un personatge que neix de l'espai màgic dels contes explicats a mitja veu, abans d'anar adormir. Aquella estona que s'allargassa o s’escurça segons la resistència al son de qui escolta. Un pintoresc personatge construït de mica en mica, peripècia rere peripècia i sempre amb les valuoses aportacions dels afamats seguidors del popular transportista. Hi ha moments en què fan falta respostes ràpides i cal improvisar fins al punt que la mateixa dita ho confirma: "embolica que fa fort".  

"Trescebes, transportista” una història divertida d’escola i de mestres escrita per en David Estrada i il·lustrada per Sílvia Morilla

En David Estrada fa anys que coneix en Trescebes, l'ha ajudat a créixer en tota la seva grandesa, i entén molt bé  els nens i les nenes de la classe dels crancs i la senyoreta Liduvina...

La Sílvia Morilles ha posat llums en aquestes aventures escolars. Acostumada als gomets i a les programacions, gaudeix de viure una escola nova plena de colors i moltes rialles.

 

Podeu fer la compra des d'aquest aplicatiu i us enviem el llibre a casa sense cost de tramesa (només durant aquests dies).